E-coli bacterie bestrijden

E-coli bacterie bestrijden – E-coli is een bacterie die normaliter in de darm aanwezig is en daar een cruciale rol speelt. E-coli draagt de wetenschappelijke benaming escherichia coli en zorgt ervoor dat schadelijke micro-organismen in de dikke darm worden afgebroken. Buiten de darmen is E-coli echter wél schadelijk. Zo is de bacterie verantwoordelijk voor 85% van alle urineweginfecties. Vandaar dat het bestrijden van de E-coli bacterie één van de voornaamste prioriteiten is in de voedselverwerkende industrie. Wij helpen u daar graag bij, door het leveren van ons uniek bestrijdings- en preventiemiddel, genaamd Freebac-Clearoxyl. Daarnaast kunnen wij u ook van een gedegen advies voorzien, waarmee u ook op de lange termijn een E-coli besmetting kunt voorkomen. 

Vraag Offerte Aan

Effectief E-coli bacterie bestrijden

Het verspreiden van de E-coli bacterie dient te allen tijde voorkomen te worden. De voedselverwerkende industrie zag in het verleden een groot aantal E-coli uitbraken, waarbij op warme dagen de temperatuur opliep tot een bepaald niveau, met als gevolg dat de bacterie zich kon voortplanten. Dergelijke situaties vereisen een grondige E-coli bestrijding. Freebac-Clearoxyl is hét ideale middel daarvoor. Het bestrijdingsmiddel bestaat uit waterstofperoxide en stabiliserende bestandsdelen. Vandaar dat u zelfs met een lagere dosering E-coli bacteriën effectief kunt afdoden. 

E-coli bacterie preventie

De focus moet altijd komen te liggen op het voorkomen van een E-coli uitbraak. Het stilleggen van het productieproces heeft namelijk hoge financiële kosten tot gevolg. Ook wanneer uw vee geen E-coli symptomen vertoont, is het verstandig om ons desinfectiemiddel te gebruiken. Het preventiemiddel, in combinatie met het gedegen advies dat u van onze specialisten ontvangt, maakt het mogelijk voor u om ook op de lange termijn zelfstandig een E-coli uitbraak te voorkomen. Wij bieden het onderstaande:

  • Effectief desinfectiemiddel voor het bestrijden en voorkomen van E-coli
  • Gedegen advies over het desinfectiemiddel en de risicoplekken

Symptomen E-coli

Vee dat geïnfecteerd is door de E-coli bacterie dient uiteraard met spoed behandeld te worden. De eerste stap is het herkennen van de symptomen. De verschijnselen van E-coli onder koeien luiden als volgt:

  • Traagheid
  • Verminderde eetlust
  • Koorts
  • Opgezwollen uier

Verder is de uier hard en pijnlijk. Tevens kan uit melk worden afgeleid dat uw vee geïnfecteerd is door de E-coli bacterie. Gelet dient te worden op klonters, vlokken en in sommige gevallen zelfs bloed. 

Bestrijden van diverse bacteriën

Freebac-Clearoxyl wordt dagelijks binnen uiteenlopende branches gebruikt voor het grondig bestrijden van zowel de E-coli bacterie als onderstaande bacteriën:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een vermoeden dat uw vee geïnfecteerd is door E-coli? Of wilt u het zekere voor het onzekere nemen en ons inschakelen voor een E-coli preventieplan op maat? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Bel of mail ons dan gerust. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over het bestrijden van de E-coli bacterie. 


captcha